Ο Low-carbon χάλυβας δεν μπορεί να ορμεί, περιμεμένος, και πιό αναξιόπιστος

March 14, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο Low-carbon χάλυβας δεν μπορεί να ορμεί, περιμεμένος, και πιό αναξιόπιστος

Για να επιτύχουμε το στόχο «διπλού άνθρακα», πρέπει να βασιστούμε στους εθνικούς όρους, να επιμείνουμε να σημειώσουμε πρόοδο διατηρώντας τη σταθερότητα, και να το πραγματοποιήσουμε βαθμιαία. Δεν μπορείτε να ρίξετε τον τύπο που τρώει στο χέρι σας πρώτα, και ο νέος τύπος που τρώει δεν έχει πάρει τα χέρια σας ακόμα, το οποίο δεν είναι καλό. »
Για τη χαλυβουργία, που εξουσιάζεται αυτήν την περίοδο από την απολιθωμένη ενέργεια και αποτελεί 90% των μακροπρόθεσμων διαδικασιών, να οξύνουν άνθρακα επίτευξης και η ουδετερότητα άνθρακα δεν μπορούν να χωριστούν από την πραγματικότητα και πρόθυμος για την επιτυχία. Οι απολογισμοί, γενικοί απολογισμοί, παγίωσαν τους απολογισμούς, σωστά λαβή η σχέση μεταξύ του ρεύματος και οι μελλοντικών, μακροπρόθεσμων βραχυπρόθεσμων στόχοι στόχων και, το σύνολο και το μέρος.
Εντούτοις, όχι σε μια βιασύνη δεν σημαίνει και. Φέτος, «η προώθηση της διατήρησης της ενέργειας και της μείωσης άνθρακα της χαλυβουργίας» γράφτηκε στην έκθεση κυβερνητικής εργασίας για πρώτη φορά, η οποία είναι ένα αυτονόητο σήμα των σκληρών περιορισμών στη βιομηχανία. Αναμφισβήτητα, ως σημαντικό εκπομπό άνθρακα, ο πράσινος και low-carbon μετασχηματισμός της χαλυβουργίας έχει εισαγάγει μια κρίσιμη περίοδο «πραγματικών ξιφών και πραγματικών πυροβόλων όπλων», και είναι πράγματι απαραίτητο να δουν, να αγγιχτούν, και να γίνουν αισθητά τα πραγματικά αποτελέσματα. Από αυτήν την προοπτική, ο στόχος μας το στόχο «δύο-άνθρακα» παραμένει επείγων.
Αφ' ενός, υπάρχει μια βαθιά πράσινη επανάσταση ότι η βιομηχανία πρέπει να πάει κατευθείαν να αναρριχηθεί στην κορυφή Ο low-carbon μετασχηματισμός της χαλυβουργίας είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο συστηματικό πρόγραμμα, το οποίο μας απαιτεί για να επιδιώξει την αλήθεια από τα γεγονότα, να κάνει τα γενικά σχέδια, να διευκρινίσει τη σκέψη μας, να πάρει την πρωτοβουλία να ενεργήσει, και να είναι καινοτόμο και τολμηρό να υπερνικήσει τις δυσκολίες. Σε μια λέξη: «Ο χάλυβας χαμηλού άνθρακα δεν μπορεί να ορμεί, περιμεμένος, και πιό αναξιόπιστος!»
Ο Low-carbon χάλυβας είναι «σε μια βιασύνη» και πρέπει να προγραμματιστεί συνολικά. Η χαλυβουργία πρέπει να λειτουργήσει σταθερά, να καθιερώσει μια γενική άποψη, κατάλληλα λαβή η σχέση μεταξύ της ανάπτυξης και η προστασία του περιβάλλοντος, σημειώνει πρόοδο διατηρώντας τη σταθερότητα, και επιτυγχάνει την πράσινη και low-carbon ανάπτυξη Σύμφωνα με τις αντικειμενικές απαιτήσεις της ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας και της χαλυβουργίας σε κάθε στάδιο, περιεκτικά η ανάπτυξη της εξοικονόμησης ενέργειας και οι low-carbon τεχνολογίες, και προωθούν την εργασία «διπλός-άνθρακα» σταδιακά και τα βήματα.
Ο Low-carbon χάλυβας «δεν μπορεί να περιμένει», πρέπει να ενεργήσουμε γρήγορα. Η χαλυβουργία αντιμετωπίζει αυτήν την περίοδο το εξωτερικό περιβάλλον της βιομηχανίας με τις πολλαπλάσιες πιέσεις όπως ο «διπλός έλεγχος» της ικανότητας παραγωγής και της παραγωγής και ο «διπλός έλεγχος» της κατανάλωσης ενέργειας, καθώς επίσης και τη θιγμένη πράσινη ανάπτυξη μεταξύ των επιχειρήσεων σιδήρου και χάλυβα, και οι πράσινες και low-carbon σημαντικές τεχνολογίες πρόκειται ακόμα να αναπτυχθούν και να εφαρμοστούν, και συμπράξεις με προς τα πάνω και προς τα κάτω υπάρχει μια σειρά προβλημάτων που λύνονται όπως το κανάλι μείωσης άνθρακα δεν έχουν ανοίξει ακόμα, τα οποία μας απαιτούν για να πάρουν την πρωτοβουλία να αναλύσουν τα εμπόδια και να επωφεληθεί η ευκαιρία. Εάν πρόκειται να χτίσει ένα πρότυπο οργάνωσης συστημάτων διαχείρισης και παραγωγής με το στόχο «διπλού άνθρακα» και το στόχο ως στόχο, ή να αυξήσει την επένδυση σε επιστημονικό και τη τεχνολογική καινοτομία, βελτιώστε το σύστημα και το μηχανισμό επιστημονικού και της τεχνολογικής καινοτομίας, ή για να προωθήσει την καθιέρωση μιας συνεργάσιμης πλατφόρμας ανταλλαγής μείωσης άνθρακα για τις σχετικές βιομηχανίες, να ερευνήσει τη νέα διαγώνιος-βιομηχανία το συντονισμένο πρότυπο συνεργασίας μείωσης άνθρακα της βιομηχανικής αλυσίδας και την επιτάχυνση της κατασκευής ενός αποδοτικού και low-carbon κυκλικού βιομηχανικού συστήματος πρέπει να προγραμματιστεί νωρίς, να επεκταθεί νωρίς, και να ενεργήσουν νωρίς.
Ο Low-carbon χάλυβας είναι even more «αναξιόπιστος» και πρέπει να είναι αυτοδύναμος. Η χαλυβουργία έχει αναπτυχθεί σε αυτήν την ημέρα και έχει σταθεί στο κέντρο της παγκόσμιας σκηνής ως πρώτη σημαντική χώρα χάλυβα. Οι δεκαετίες «πρακτικής» εμπειρίας ήδη βαθιά έχουν καταδείξει ότι μόνο με την κατοχή της βασικής τεχνολογίας στα χέρια μας μπορεί εμείς να πιάσει αληθινά την πρωτοβουλία σε ανταγωνισμό και την ανάπτυξη. , και το ίδιο πράγμα ισχύει για τη σημαντική ανακάλυψη στην τεχνολογία «διπλού άνθρακα». Φυσικά, πρέπει να ενισχύσουμε τη διεθνή συνεργασία, αλλά οι παλαιές ρουτίνες όπως η εκτενής «που φέρνουν» και αγορά «συρροής» «για την τεχνολογία» έχουν γίνει taboos στην ανάπτυξη. Πρέπει να εμμείνουμε στην ανεξάρτητη καινοτομία και να ερευνήσουμε ενεργά τις κατάλληλες βιομηχανίες. Η πράσινη πορεία ανάπτυξης της ενέργειάς του - η αποταμίευση και η μείωση άνθρακα έχουν βελτιώσει πραγματικά την πράσινη δύναμη ανάπτυξής της.
Αυτός Wenbo, ένα μέλος της εθνικής επιτροπής της διάσκεψης, του πρώην προέδρου του διοικητικού συμβουλίου Minmetals της Κίνας, και του γραμματέα των κινεζικών λαών πολιτικής συμβουλευτικής της Επιτροπής κόμματος της ένωσης σιδήρου και χάλυβα της Κίνας, που υπόσχεται επισήμως ότι η χαλυβουργία είναι έτοιμη να καταβάλει την τιμή προκειμένου να κερδηθεί η μάχη για να υπερασπίσει το μπλε ουρανό. Ναι, ο low-carbon μετασχηματισμός είναι μια σημαντική μηχανή για τη χαλυβουργία για να προωθήσει την υψηλής ποιότητας ανάπτυξη. Πρέπει να παλεψουμε αυτήν την μάχη, μπορούμε να την αντέξουμε οικονομικά, και μπορούμε να την κερδίσουμε!